Muftinica Elma sa decom napušta rodni Pazar, stigla joj lepa vest: Zukorlić bi danas bio ponosan na nju (FOTO)

|

Posle mnogo provlačenja po medijima i problema sa porodicom Zukorlić, njegova druga supruga Elma konačno ima razloga za radost. Osim dece, zadovoljstvo joj pričinjava posao u kome je vrlo uspešna, a sada ju je obradovala jedna lepa vest u vezi karijere.

Povodom toga, Elma Elfić oglasila se na svom zvaničnom Instagram profilu sledećim saopštenjem:

“Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra obrazovanja je došla kao prva lepa vest u našim životima”, napisala je ona.

“Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da radim sa timom ljudi sa kojima sam u prethodnom mandatu ostvarila divnu saradnju, komunikaciju i profesionalni odnos, napisala je Elma Elfić, druga supruga Muamera Zukorlića, na svom Instagram profilu.

“Muftija mi je dao dva važna zadatka: predložio me je, a nakon toga sam i izabrana za predsjednicu Univerziteta i time postala prvi njegov saradnik kojem je za života u potpunosti ustupio rukovođenje tom ustanovom.

Znam da bi danas bio ponosan, jer sam ostvarila njegov dugogodišnji san i doprinela razvoju Univerziteta u zemlji i svetu. Drugi zadatak je svakako imenovanje na poziciju pomoćnika ministra, te sama činjenica da i dalje ostajem na toj poziciji govori da sam i taj amanet uspešno ponela”, zaključila je Elfićeva.

Izvor: kurir.rs