Mrežama kruži snimak Bake Praseta o Jeleni Đoković: Poslao joj poruku, evo šta mu je odgovorila

|

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je nastao prošle godine, a u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu želeo da sevupozna sa Novakom Đokovićem i da o tome napravi video snimak.

Ipak, iznenadio ga je odgovor teniserove supruge. Ilić se, kako bi došao do Novaka, prvo obratio njegovoj supruzi Jeleni, koja mu je šaljivo odgovorila.

– Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate… – napisala je Jelena između ostalog.

Podsetimo, Baka Prase, i prvi čovek “Pinka” Željko Mitrović već nedeljama vode medijski rat. Inače, nedavno je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, nakon čega je jutjuber komentarisao navode iz filma i pokušao da ih demantuje i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentarca.

Izvor: kurir.rs