Moka Slavnić dobio ponudu koja se ne odbija: Poznato kad će ući u Zadrugu da ih sve raskrinka – Honorar je neverovatan

|

Slavni košarkaš i otac Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić dobio je ponudu da postane učesnik “Zadruge 6” za honorar od 80.000 evra, saznaje Kurir. Mada je i sam ranije izjavio da bi voleo da uđe u rijaliti, gde se već nalazi njegov naslednik Zvezdan Slavnić, bivši sportista ipak se dvoumi da li da prihvati poziv i neodoljivu ponudu produkcije. Ima više razloga zbog kojih on, kako nam je rekao naš izvor, nije spreman da bude pred kamerama.

Prvi se navodno tiče novca, jer mu se nije dopala prvobitno ponuđena suma, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca.

Moka je u startu rekao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca. Posle nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Slavnić ih je navodno sutradan pozvao i obavestio da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik “Zadruge”, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

Iz redakcije Kurira pozvali su Slavnića za komentar, ali je on više puta ponovio da neće da priča ništa za medije.

“Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate”, kratko je rekao slavni košarkaš. Inače, jedan od uslova produkcije bio je da Moka do ulaska u šou ne daje izjave i da ne komentariše ponašanje svog sina kako bi sačuvali ekskluzivu, a njegovo nedavanje izjave samo potvrđuje priču da zaista ulazi u rijaliti.

Ukoliko sve teče po planu i Slavnić zaista uđe u šou, očekuje se da će odmah ući u sukob sa bivšom snajom Anom jer su se njih dvoje posvađali još dok je ona bila napolju. Moka je javno podržao svog sina Zvezdana zbog toga što je Ćurčićevu prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što mu je snajka mnogo zamerila. Pale su i teške reči između njih dvoje, a Ana je svekru slala glasovne poruke u kojima ga je vređala.

Izvor: kurir.rs