“Moja majka je više volela muža nego mene i brata”: Voditeljki Dnevnika to je bilo neshvatljivo pa zatražila savet duhovnika sa Ostroga

|

Maja Manojlović, voditeljka “Dnevnika” televizije Pink, gostovala je u emisiji Magazin In zajedno s glumicom Mirkom Vasiljević i drugima. Tom prilikom ispričala je nešto iz svog života što javnost nije znala. Tema je bila očuvanje braka, a Maja je otkrila kako je izgledala ljubav njenih roditelja.

“Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom trideset i sedam godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu”, priznala je voditeljka kojoj je to bilo neshvatljivo, pa je potražila mišljenje duhovnika sa Ostroga.

“Kasnije sam otišla pod Ostrog i razgovarala sa duhovnikom i upitala sam ga: ‘Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?’, a odgovor duhovnika je prosvetlio:

“Pa, to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života’. Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu”, ispričala je Maja u emisiji.

Izvor: mondo.rs