“Moj otac nije prihvatio Sanija – Za njega je on klošar i Rom”: Natalija Trik FX doživela osudu porodice zbog ljubavi

|

Natalija Ibraimov (53), pevačica grupe Trik FX, na sceni je sa suprugom Sanijem već decenijama, a i njihov brak jedan je od najdugotrajnijih na estradi. Iako ne priča puno o privatnom životu, sada je u intervjuu otvorila dušu o privatnom životu i otkrila detalj o kom je godinama ćutala.

Natalija je otkrila da njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem jer je romske nacionalnosti.

“Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: “Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?” Ja kažem: “Da, moguće je!” On je rekao: “Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!” Ja kažem: “Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj.” Ja nikada nisam delila ljude po tome da li je ove veroispovesti ili one. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi..ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv”, rekla je Natalija za “Hype”.

Tokom karijere Natalija se suočila s brojnim medijskim natpisima, od kojih nisu svi bili istiniti, a najmanje oni o njenom ljubavnom životu.

“Mnogo je bilo laži tokom svih ovih godina, ali one koje su baš preterane bile su da sam prevarila muža, kao i da se ‘prodajem’ za novac. A ja u životu imala dva dečka, a za trećeg se udala”, kroz smeh je ispričala Natalija.

Izvor: story.rs