“Moguće da je neka religija ili vlaška magija”: Toma Fila izneo nove teorije o Dankinom nestanku – Pomenuo i potragu u Beču

|

Danas je osmi dan od kako je Danka Ilić iz Bora nestala u Banjskom polju. Policija intenzivno traga za dvogodišnjom devojčicom, a najnovije informacije pristižu svaki minut.

Uticajan advokat i političar, Toma Fila, izneo je svoje mišljenje o nestanku devojčice.

“Ne znam šta bih vam i ja rekao. Ja vidim da oni rade na sve moguće načine”, započeo je advokat i pohvalio to što je aktiviran sistem “Pronađi me”.

“Jurić je sproveo taj “Amber alert” i koliko ja vidim sve opcije su igri”, kazao je Fila.

Mnogo je teorija šta se zaista dogodilo sa Dankom Ilić. Trenutno je aktuelan snimak iz Beča koji kruži internetom, na kojem je navodno mala Danka.

“Traži se neko, jer moguće da je religija ili neka vlaška priča, da su ubili dete zbog toga ili ga kidnapovali, to je jedan deo oko te kuće. Drugo je provera u Beču, provera roditelja, prijatelja, poznanika i tako dalje”, navodi Fila.

On je objasnio da je dete previše malo da bi samo preživelo u prirodi.

“Ja mislim da u ovom momentu ministar unutrašnjih poslova preduzima sve što može. Ako ništa tamo ne nađu, moraju da dignu ruke. To znači da bi se, dete koje ne može da preživi u tim uslovima ovoliko dana, tražio leš tog deteta, ili tragovi da je bila tu. Dakle da je negde ispala jakna ili cipele”, zaključio je advokat.

Izvor: republika.rs