“Mladi ruski princ traži devojku za brak”: Ovo je hit na oglasima – Postavio video, sve nudi ali ima jedan uslov

|

Na jednom domaćem sajtu na kome se prodaje sve i svašta i postavljaju oglasi za poslove, može da se nađe i deo pod nazivom “Za lične kontakte”. U njemu muškarci i žene traže partnere sa kojima bi ušli u ozbiljnu vezu ili brak.

“Mlad ruski princ traži ženu za brak”, “Tražim slobodnu damu od 55 do 70 godina”, “Profesor univerziteta iz Beograda traži svoju Muzu”, “Princ za dame od 25-35 godina”, samo su neki od oglasa koji su postavljeni na sajt. Neki od oglasa postavljeni su sa fotografijama, a jedan specifičan ima čak i kratak video.

U oglasu pod nazivom “Mlad ruski princ traži ženu za brak” muškarac je postavio i video-snimak sa svojim likom. Kako je naveo, traži devojku za brak. Tvrdi da ima 36 godina i da je spreman da sve pruži za suprugu i porodicu. Ističe da nema decu i da ga pripadnice lepšeg pola, koje imaju decu, ne zanimaju. Muškarac je napisao da živi u Subotici i da ima svoj stan.

Do sada nije poznato da li je imao sreće da pronađe svoju “princezu”, ali u svakom slučaju, njegov oglas postao je viralan, a komentari raznoliki.

Izvor: mondo.rs