Mitrović potvrdio: Zvezdanova bivša žena ulazi u Zadrugu – Šou tek počinje, evo šta je Ana rekla pred ulazak

|

Ana Slavnić, supruga Zvezdana Slavnića, trebalo bi u petak da postane ravnopravni učesnik rijalitija “Zadruga 6”, saznaje Kurir. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim partnerom porazgovara uživo o svemu što se dešavalo prethodnih meseci.

Budući da je Zvezdan Slavnić i sve što se dešava oko njega trenutno u vrhu popularnosti, logičan je potez produkcije šou-programa da još dodatno zakomplikuje situaciju. Nedeljama se najavljuje ulazak njegove vanbračne supruge Ane u “Zadrugu” i to bi, kako saznaje Kurir, trebalo da se desi u petak.

“Ana je obavila sve formalnosti s produkcijom, dogovorila se o uslovima i potpisala ugovor. Biće ravnopravni učesnik i moći će da se bori za glavnu nagradu, a imaće i nedeljni honorar, kao i svi takmičari”, ispričao je izvor za pomenuti list. Koliki je taj honorar, ne zna se pouzdano jer je poslovna tajna, ali u medijima se navodio iznos od 60.000 evra, koliko bi Ana trebalo da dobije do kraja sezone.

Da su Kurirova saznanja tačna, moglo se zaključiti i po Aninoj reakciji kad je gostovala u emisiji “Premijera”. Na pitanje voditelja kakav joj je bio život sa Zvezdanom pre njegovog ulaska u “Zadrugu”, odgovorila je da će o tome uskoro pričati.

Konačnu potvrdu danas je dao i Željko Mitrović, čelnik Pink televizije.

“Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića”, izjavio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu.

Ana Slavnić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gde joj mnogobrojni pratioci pružaju podršku. Nedavno se oglasila jednim statusom koji bi se mogao povezati sa ulaskom u Zadrugu, a on glasi:

“Istini nije potrebno mnoštvo ljudi da bi egzistirala ili pobedila. Istina će pobediti, pa makar je niko ne podržavao. Laž je ta koja gubi, pa makar je ceo svet podržavao”, stoji u Aninoj objavi.

Izvor: kurir.rs