Mirka priznala šta je najviše nervira kod Vujadina – Pomenula i tetovažu koju je posvetio njoj: “To nije to”

|

Glumica Mirka Vasiljević sinoć je gostovala u emisiji “Ami G show”, i tom prilikom se osvrnula na život sa Vujadinom Savićem. Oni u javnosti važe za skladan par, ali kao i u svakom braku, i između njih postoje nesuglasice.

Ovog puta Mirka je govorila o navikama svog supruga koje je izluđuju, a to su izgovori kada negde “zaglavi” s društvom. Dok je Mirka kod kuće sa četvoro dece, Vujadin “ode na piće” pa se vrati u zlo doba, a ovako joj se pravda.

“To se često dešava, baš van kuće mora od ujutru do uveče da radi nešto, genijalni su mu izgovori zašto je to mora. Nisam ja, hteo sam da krenem, morao sam da ispoštujem, nema čoveka koji toliko poštuje druge na celoj zemaljskoj kugli. Ode na piće, dođe u zlo doba, kaže pa bio sam dalje, i u diskoteci se pije piće”, ispričala je ona i dodala:

“Za mene je, sedneš u kafić, popiješ, i odeš kući”, rekla je Mirka kroz smeh, a onda je prokomentarisala Vujadinovu odluku da istetovira njen lik. Mnogi su bili oduševljeni njegovim potezom, a Mirka to gleda ovako:

“Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže… Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al’ mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to”, istakla je Mirka.

Izvor: mondo.rs