Mirka i Vujadin otkrivaju veliki razlog za slavlje u njihovoj porodici: “Fokusirani smo na bebu”

|

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević i njen partner Vujadin Savić pored svojih izvrsnih karijera, imaju i brojnu porodicu. Njih dvoje su se u ulozi roditelja ostvarili mladi, a Mirka je sada otkrila da li ona i Vujadin razmišljaju o proširenju porodice.

Pitanje koje je gotovo neizostavno u svakom intervjuu jeste da li glumica i fudbaler razmišljaju o petom detetu.

– Simpatične su mi sve te šale na moj račun, uvek se iskreno nasmejem. Mislim da to niko ne kaže onako iz neke negativne namere. Deca su ipak dar od Boga i to je najveća sreća i bogatstvo čoveka. Sve šale u tom kontekstu su mi veoma simpatične i ne smetaju mi uopšte – rekla je Mirka i otkrila nam da li će uskoro proširiti svoju porodicu.

– Ne znam tačno da vam kažem ni datum, ni vreme, a ni godinu kada će doći do toga. Vujadin i ja živimo život kako osećamo. Nikada nismo odredili koliko ćemo imati dece, ni gde ćemo staviti tačku i zarez. Jednostavno, kako želimo, tako i funkcionišemo. Bila je veća pauza između trećeg i četvrtog deteta, a šta će se dešavati u budućnosti, vreme će ipak pokazati. Sada smo u fokusu na bebu – rekla je harizmatična Mirka.

Pitanje kakvog je stava Vujadin kada kada se radi o proširenje porodice, takođe nije izostalo, a evo šta ova mlada glumica kaže povodom toga:

– Želeli smo da se ostvarimo kao roditelji mladi, on je radio, ja sam radila. Imali smo već nešto naše. Uspeli smo u tome i svako dete nam se rodilo iz ljubavi i sa željom. Oboje smo želeli da imamo veliku porodicu, a da li ćemo uvećavati porodicu, videćemo – izjavila je Mirka.

Izvor: 24sedam.rs