Mima Karadžić progovorio o navodima da 2 decenije nije pričao sa kumom: Ovo je prava istina

|

Milutin Mima Karadžić progovorio je o navodima da je 20 godina bio u svađi sa venčanim kumom Žarkom Lauševićem. Glumac tvrdi da to nije istina.

“Nije tačno da smo Žarko i ja bili u svađi, a kamoli da nismo razgovarali 20 godina. Takođe, nije tačno ni da sam poznavao porodicu žrtve tragičnog događaja u Podgorici”, započeo je Mima i istakao:

“Sa kumom sam bio u kontaktu do poslednjeg dana, a i ranije sam ga često posećivao”, rekao je Karadžić za Novu.

Kumovi su zajedno igrali u seriji “Kalkanski krugovi”, to je jedno od svežijih zajedničkih ostvarenja ova dva velika glumca.

Malo poznato je da je Laušević bio i kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Đurić. Tada su Mima i Žarko bili cimeri. Ljubav između Sunčice i Mime kratko je trajala, pa je svako krenuo svojim putem. Kako se pričalo, i kumstvo dvojice glumaca navodno je postalo sve tanje i tanje, pa dugo navodno uopšte i nisu bili bliski, pisali su domaći mediji.

Kao razlog udaljavanja navodilo se i to da je Mima poznavao porodice momaka koje je Žarko ubio u Podgorici. Mima je sada demantovao ove navode, dok se Žarko ovim povodom za života nije oglašavao.

Izvor: nova.rs