Miljana Kulić za nastup od 45 minuta uzme 5.000 evra: Vrti se, skače, puzi po bini – Ovo je njen repertoar

|

Rijaliti zvezda koja je diskvalifikovana u ovogodišnjoj „Zadruzi“, Miljana Kulić, dosetila se kako da popuni budžet sada kad nema honorara. Miljana je rešila da ozbiljno uplovi u muzičke vode, iako nema nikakvog talenta za muziku. Ipak, ona je zakazala nastup u Austriji za koji će naplatiti čak 5.000 evra.

„Miljanin nastup zove se „Miksi šou“ i traje 45 minuta. Ona peva pesme poznatih pevača. Nedavno je obradila numeru „Se*si robot“ Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pesmu „Idi mami, pa se žali“, ali i kaver za numeru „Wild dances“ od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi“, ispričao je izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da je publika u Hrvatskoj oduševljena Miljaninim nastupom.

„Toliko je bila vesela, pozitivna, nasmejana, da ljudima u klubu nijednog trenutka nije smetalo njeno falširanje i kreštanje. Naprotiv, doživeli su njen nastup kao pravi šou-program, pa su sa njom uglas pevali sve pesme. Svi su je snimali telefonima, a ona je posle nastupa otišla u bekstejdž i slikala se sa onima koji su to želeli. Ako ovako nastavi, imaće puno tezgi, jer se vlasnici kluba otimaju da peva kod njih, jer privlači veliki broj ljudi, a samim tim im puni džepove“, otkriva gore pomenuti izvor.

Kontroverzna rijaliti zvezda inače je poznata po turbulentnom odnosu sa porodicom i ljubavnom životu. Trenutno je u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a iz veze sa Ivanom Marinkovićem ima sina Željka.

Izvor: informer.rs