Milica Milša je nekada govorila da su joj porodica, a sada otkriva: Glumce iz Igre sudbine ne smatram prijateljima

|

Popularnu glumicu Milicu Milšu javnost je upamtila kao Adu Kanački, junakinju serije “Igra sudbine”, a kroz tu ulogu naučila je bitne lekcije.

Milica je ipak rešila da napusti seriju koja je postigla veliki uspeh u Srbiji i prihvati ulogu u novom filmskom ostvarenju, “Zakopane tajne”, scenariste Žarka Jokanovića. Cilj im je da dostignu, pa i nadmaše popularnost “Igre sudbine”.

Nova serija počinje sa emitovanjem u martu ove godine. Kako Milša kaže, snimanja su naporna, ali uživa u svakom kadru.

– Mogu da kažem da sam srećna. Drago mi je što smo se okupili u ovakvom sastavu. Mada su snimanja prilično naporna i traju po 12 sati, lepo je i uzbudljivo. Ne znam kako izdržavam takav tempo rada, ali je najbitnije da radite posao koji volite – istakla je glumica, pa otkrila radnju nove serije:

– Kao što ni “Igra sudbine” nije bila telenovela, tako ni “Zakopane tajne” nemaju veze s tim žanrom. To je, jednostavno, život. Kao što ste videli tamo i ovde će biti ljubavi, mržnje, pohlepe, smeha, suza, komedije, trilera, tajni, zabluda… Nema samo naučne fantastike. Tajna uspeha Žarkovog teksta je to što on prati život, a tu ima zaista svega. Neke stvari koje su se zapravo desile opisane su u “Igri sudbine”, a ima ih i u “Zakopanim tajnama”. Neke od njih deluju potpuno neverovatno, ali život i jeste takav, potpuno nepredvidljiv.

Milica je otkrila sa su “Zakopane tajne” zasnovane na realnim događajima i ličnostima.

– Tako je, ovde ima nekoliko životnih stvari koje su se zaista desile. Žarko je opisao i neke ljude koji su poslužili kao inspiracija za određene likove. Život je inspiracija, ta klica sama krene i razvija se. Svaka uloga je beli papir i ja, kao glumica, gledam šta će ona da mi kaže kad je pročitam i da mi šapne kako da je dočaram. Cilj je dešifrovati, otključati i pronaći taj lik u sebi, a to podrazumeva da mora da se kopa i istražuje.

Milica je neretko isticala da kolege iz serije “Igre sudbine” smatra porodicom, te je sada otkrila da li je to i dalje tako.

– Samo ove koji su sada sa mnom u “Zakopanim tajnama” smatram porodicom. Mislim da ovih 30 glumaca koji su napustili “Igru sudbine”. Njih smatram svojim prijateljima – bila je iskrena Milica i istakla da više ne gleda “Igre sudbine”.

Izvor: republika.rs