Milica Milša hitno operisana: Glumica prikovana za bolnicki krevet, poslala važnu poruku ženama: “Na vreme sam uradila pregled”

|

Glumica Milica Milša operisana je juče, nakon čega se na svom Instagram profilu oglasila iz bolničkog kreveta.

Ona je rekla da su preventivni ginekološki pregledi važni i da joj je jedan takav baš omogućio da se operiše na vreme.

– Za nas žene jako su bitni preventivni ginekološki pregledi. Jedan takav mi je omogućio da obavim neophodnu operaciju na vreme. Vodite računa o sebi, drage moje. Mislite na sebe i svoje zdravlje. Budite i lale i lavice. I naravno, uvek su tu moji momci, moja najdivnija podrška – Antonije i Žarko – napisala je glumica.

Njen suprug Žarko Jokanović objavio je njihovu zajedničku fotografiju posle zahvata.

Žarko je Milici u ovim trenucima najveća podrška, kao i svih ovih godina koliko su u braku, a oglasio se na Instagramu i otkrio da je sve prošlo u najboljem redu, kao i da se glumica herojski ponela.

Podsetimo, Milica je imala još jedan zdravstveni problem o kojem je javno pričala.

Ona je doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno), pa zbog te povrede bi trebalo da ide na operaciju, jer je prelom ostavio posledice koje joj sada otežavaju normalno funkcionisanje.

– Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju – izjavila je Milica svojevremeno.

Izvor: kurir.rs