Milena Popović u nesvakidašnjem izdanju držala predavanje studentima: Državna sekretarka pozirala nasmejana

|

Milena Popović nedavno je imenovana za državnu sekretarku u Ministarstvu turizma i omladine, a prošle nedelje, makar sudeći po objavama na društvenim mrežama, bila je prilično aktivna na novom zaduženju.

Popovićeva, koja je pre ove visoke funkcije u Vladi često objavljivala fotografije u smelom izdanju, neposredno po imenovanju napravila je set fotografija s novim imidžom – svedeno belo odelo, koje je navelo na zaključak da je slobodnijem izdanju rekla kraj.

Ipak, Milena se vratila pređašnjem stilu – ona je juče bila jedan od govornika na Fakultetu političkih nauka, a pred studentima se pojavila u – mini suknji. Ona je na Instagramu objavila fotografije na kojima je u kožnom crnom blejzeru, beloj bluzi i crnoj kratkoj suknji.

Kako je navela na Instagramu, Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih CEDEM, u saradnji sa Fakultetom političkih nauka, a uz podršku Ministarstva prosvete, Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Kancelarije mladih grada Beograda organizovao je juče Studentski privredni forum.

“Bila mi je čast i zadovoljstvo da se obratim mladim ljudima koji su inicirali i realizovali ovaj projekat. Mladost pokreće svet”, napisala je Popovićeva uz fotografije.

Izvor: kurir.rs