Milena Popović progovorila o vezi sa Jurićem: “Oliver bi bio srećan što opet volim”

|

Poslednji nekoliko meseci, Milena Popović je konstantno u javnosti, a tema mnogobrojnih naslova na portalima je upravo njena veza sa Igorom Jurićem, za koju pišu razna nagađanja.

S tim u vezi, Milena je odlučila da stavi tačku na razna govorkanja i po prvi put o njihovoj ljubavi progovorila je za magazin “Story”.

Udovica Olivera Ivanovića otkrila je da zbog tragedije koja ju je zadesila, ne ide često na Kosovo, već svoje vreme provodi u Novom Sadu.

Sada nam je jasno zašto baš u Novom Sadu, jer ste odlučili da vezu sa Igorom Jurićem obelodanite. Kako doživljavate to što vas kao par toliko komentarišu?

– Ne podnosim lažne moraliste koji su se našli pametni da ocenjuju da li je ova veza došla prerano ili ne. Prošlo je pet godina od Oliverove smrti i svako ko mi to zamera mora biti da je licemeran, jer ljubav je nešto što vam se dogodi ili ne. Posle svega što sam prošla u životu, meni se ljubav desila i ne vidim razlog zašto bih je krila. Igor i ja smo dvoje slobodnih ljudi koji su se u jednom životnom trenutku našli i zavoleli. Mislim da je njemu malo teže palo to što je nastao takav odjek u javnosti. Nisam ga očekivala i zato sam u početku objavljivala naše zajedničke fotografije misleći da nikome neće biti interesantne. Kada sam shvatila šta se dešava, prestala sam, iako ne mislim da ima ničeg lošeg u tome. Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za njega uradila jer sam ga volela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim – rekla je Milena.

Čime vas je Igor privukao kao muškarac?

– Bio je veoma hrabar dok me osvajao, nekako drugačiji od svih. Ali mislim da se to rečima ne može opisati, jednostavno osetite kada se sve poklopi. Mi smo veoma slični po karakteru iako dolazimo s potpuno različitih krajeva Srbije i imamo različite mentalitete. Eto, kod nas se pokazuje da u ljubavi nema pravila.

Da li su vam lične tragedije pomogle da se bolje razumete?

– Naše tragedije su različite, njegova je mnogo teža, ali ne znam ni koliko mogu reći da su nas one povezale. Istina, možda se ne bismo ni sreli da se sve nije dogodilo na taj način, ali mi to danas ne posmatramo tako. Ljubav nam se desila neplanirano, ali za nju ne postoji ni vreme ni mesto.

Da li ste razmišljali o ponovnoj udaji?

– Ne verujem u papire jer nisam formalista. Meni papir apsolutno ništa ne znači u ljubavi, ako nekog volim, živeću s njim bilo gde i na bilo koji način jer verujem da je ljubav jedini pravi pokretač – rekla je Milena za “Story”.

Izvor: espreso.co.rs