Milanka se prisetila Aninih reči o Brajanu koje su bile alarm: “Proganja me što nisam odmah otišla – On se mnogo ugojio, ne znam šta mu je”

|

Majka Ane Volš Milanka je pričala o Ani, njenom braku sa Brajanom, ali i potrazi za njenom ćerkom. Ona se, kao i svaka majka, i pored svega nada pozitivnim vestima i svaki dan odnegde iščekuje Anin poziv, jer na osnovu Brajanovog ponašanja ne može da veruje da je mogao da naudi njenoj ćerki.

“Ja sam bila tamo (u Americi) tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni… Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi”, priča Milanka.

Milanka se prisetila događaja koji su prethodili Aninom nestanku, ali koje tada nije doživela kao potencijalnu opasnost. Mislila je da Brajan i Ana imaju probleme zbog Anine želje da više vremena provodi s decom.

“Ona je bila sa starijom sestrom u Beogradu i tada mi je Ana jednom prilikom pomenula da je Brajan čudan i zamišljen i da ona to više ne može da podnese i da želi da više vremena provodi sa decom”, priseća se Milanka.

Tada je predložila da pođe sa Anom u Ameriku, ali joj ćerka nije odgovorila. Dvadesetak dana kasnije, Ana joj je poslala nestrpljive poruke u kojima ju je molila da dođe već sledećeg dana. Međutim, Milanka nije mogla da ode jer je morala da uzme terapiju od doktora i predložila je da dođe dva dana kasnije, pa je Ana na to rekla da ne mora.

“Muči me i proganja što nisam odmah otišla. Možda se ništa od ovoga ne bi desilo. Možda bih sprečila nešto”, priča Milanka drhtavim glasom, a potom se osvrće na njen boravak u Americi, u kući Ane i Brajana.

“Videla sam Brajana sada na slikama, mnogo se ugojio. Sasvim je drugačiji! Ne znam šta mu se dogodilo. Kada sam bila tamo, on je bio glavni kuvar. Spremao je ručak konstatno, a Ana je radila. Dolazila je uveče kući, presvlačila se i pravila palačinke. Njene palačinke su najbolje na svetu! Smejala se stalno. Dok sam bila tamo provodila sam najviše vremena sa njenim najmlađim detetom i Brajanom koji je radio od kuće. Ali znate, ja sam jedva čekala da vidim svoju Anu. Iako sam bila tamo sa svima njima, znala sam da se osećam usamljeno, jer Brajan je stalno bio za računarom, jer je radio. Ana na poslu. Starija deca u vrtiću”, priča Milanka.

Izvor: blic.rs