Milan Vasić pokazao rodnu kuću na Kosovu: Prostrano dvorište i graja dece – Ovde se glumac najlepše oseća (FOTO)

|

Iako već petnaest godina živi u Beogradu i tamo ima svoj stan, dom Milana Vasića još uvek je i samo kuća u Velikom Ropotovu na Kosovu i Metohiji. Glumac često posećuje roditelje, a sudeći po fotografijama koje je skoro podelio sa pratiocima na “Instagramu” izgleda da dosta radi na renoviranju roditeljskog imanja, gde se najlepše oseća.

Dom Milana Vasića mesto je gde se prepliću brojne uspomene glumca i njegove dve sestre. Prostrano dvorište i kuća Milanovih roditelja nikad nije prazna, uglavnom je neko od dece i unuka tu, a ispred letnje kuće postavljen je i kauč, sa stolom i stolicama, za kvalitetniji odmor.

Pošto se na jednoj od fotografija još uvek vidi građevinski materijal reklo bi se da dom Milana Vasića nije priveden kraju, te da glumac, njegove sestre i roditelji porodični kutak stalno proširuju. Nezavršen deo nalazi se na spratu gde je odvojen prostor za spavaće sobe, dok su u prizemlju smešteni kuhinja, prostrano kupatilo, trpezarija i dnevni boravak.

Mada je pre par godina kupio stan u prestonici glumac ne zaboravlja odakle je potekao i često ističe kako je njegov dom isključivo na Kosmetu.

Izvor: story.rs