Milan Popović progovorio o drami sa Severinom: Otvorio dušu i otkrio sve o sestrama Vučković i starateljstvu nad sinom

|

Bivši suprug pevačice Severine Vučković, biznismen Milan Popović otvorio je dušu i priznao sve o odnosu sa pevačicom, kao i o borbi za starateljstvo nad njihovim zajedničkim sinom Aleksandrom.

Postoji li mogućnost da jednog dana rešite razmirice sa Severinom, da se na neki način pomirite?

“U ovom trenutku meni se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće. Mislim da to nije stvar vremena već da će s vremenom situacija biti sve gora. Ne zbog mene, ne zbog onoga što ja radim, ne zbog Igora i onoga što Igor radi, već jednostavno postoje neke objektivne činjenice zbog kojih je situacija nepopravljiva ukoliko se ne umeša struka”, kaže Popović.

U kakvom ste danas odnosu s Marijanom?

“Imamo odličan, vrlo otvoren odnos. Ipak je Marijana tetka našem Aleksandru i puno je vremena provodila ranije s Aleksandrom. Severina je tražila da ostavi dete ili kod Marijane u Beogradu ili kod porodice Kojić i da ode, a pritom nije dozvoljavala meni da budem s detetom, tako da je Marijana bitan subjekat u odrastanju našeg sina i po meni je potpuno pogrešno da se kao takva osoba isključi iz detetovog života, kao što je to Severina pokušala da napravi. Marijana i Aleksandar su puno vremena provodili zajedno i u dobrim su odnosima. Ono što Severina piše da se nisu videli godina, znam da to nije istina”, otkriva Milan.

Kako se Aleksandar slaže s vašom drugom decom i suprugom?

“Mogu reći samo da smo mi jedna skladna porodica, stabilna, mirna, smirena, staložena. Aleksandar odrasta uz puno te dobre porodične energije što mu daje neku zaštitu toj nestabilnoj atmosferi u kojoj odrasta dok je kod majke”, odgovara Milan.

Koji su vaši dalji koraci? Kada verujete da će se ovaj dugogodišnji sudski spor završiti i kako očekujete da bi se moglo završiti?

“Na vrhovnom sudu se trenutno nalazi naš zahtev za revizijom odluke koja je donesena u Splitu pre dve godine i nadam se da će vrhovni sud utvrditi nepravilnosti koje se dogodile kod donošenja te odluke u Splitu. Sad imam još puno više detaljnih informacija kako se uticalo na donošenje te odluke u Splitu čime ću se baviti u narednom periodu. Nadam se da će prilikom ispravljanja tih nepravilnosti, kada do toga dođe, da će presuda biti izmenjena i da će se dete vratiti meni gde mislim da, s obzirom na sve okolnosti i na ponašanje majke, i pripada”, zaključuje Popović.

Izvor: kurir.rs