Mihajlu Šauliću konzulat plaća stan u Cirihu 5.000 evra: Evo šta će Marina sa svojim vrtićem kad se odsele

|

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, oženio se proteklog vikenda izabranicom Marinom Velimirović.

On je do skoro, kako kažu izvori iz Švajcarske, živeo u hotelu koji je u blizini konzulata, međutim, kako se datum venčanja približio, Mihajlo je otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa svojom suprugom koja je u drugom stanju.

Ovaj novopečeni mladi bračni par urediće stan po svom ukusu, pa su se zato izabrali prazan nenamešten stan.

– Mihajlo i Marina nisu hteli da žive u već uređenom stanu. Zajedničkim snagama urediće sve po svom ukusu. Sad im je neophodma potraga za nameštajem i svim drugim detaljima oko sređivanje stana u kome će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje su trenutno još u Beogradu, ali već sledeće nedelje planiraju da putuju za Cirih. – kaže naš izvor, pa još dodaje:

– Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je i vlasnica, Marina je prepustila svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj i do sada – kaže izvor.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić ima veoma odgovorno zanimanje. On je generalni konzul Srbije u Cirihu i već neko vreme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

Njegova supruga Marina, na venčanju je uzela prezime Šaulić. Odrasla je u prosečnoj porodici, na Ubu, a privatni vrtić, čija je vlasnica, stekla je svojim radom sama.

Izvor: kurir.rs