Mensur sasuo istinu u lice Kačavendi: “Pali ste svi iz organizacije, a sad se praviš jadna i nedužna”

|

Polemika o tome ko je kriv u odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčić povela se od samog početka novog rijalitija a razdor se pravi i među zadrugarima. Prvi od njih koji se “suprotstavio” Mileni je Mensur Ajdarpašić, otvoreno rekavši svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Mensur je Milenu za crnim stolom krenuo da rešeta pitanjima, a zbunila se i ona, ali i zadrugari.

“Jesi li ti bila igrač iz organizacije svega? Ko je bio glavni organizator” , pitao je Mensur Milenu.

“Ne, nije bilo organizatora”, odgovorila je ona zbunjeno, a Ajdarpašić je nastavio sa pitanjima:

“Kako nije? Pazi sad ovako, bila si član organizacije, pali ste svi, šta bi bilo da ste prošli? Druga stvar, ti si sad ta koja iznosi sav prljav veš vaše te organizacije. Niste vi bili prijatelji tri meseca, nego 20 godina! Šta želiš s tim? Da se ti iz priče izvučeš kao žrtva, kao neko ko je nevin, jadan i nedužan stradao u celoj toj situaciji, a da su tvoji prijatelji najgori u toj situaciji”, govorio je Mensur u jednom dahu.

Podsetimo, Milena je javnosti poznata kao kuma pobednice Zadruge 6, Ane Ćurčić, da bi se kasnije ispostavilo da one uopšte nisu kume, već samo prijateljice. Milena je podržavala Anu tokom njenog učešća u rijalitiju, iznosila detalje iz njenog života, dobijala novac od fanova, a nakon što je Zadruga završena i kada je Ana saznala šta se sve dešavalo, njihovo prijateljstvo je puklo.

Izvor: telegraf.rs