Maturant iz Kruševca pojavio se u providnom odelu i izazvao lavinu komentara: “Bože, kad se setim muških u moje vreme”

|

Na društvenim mrežama velikom brzinom deli se fotografija jednog maturanta iz Kruševca, koji je svojim stajlingom pomerio granice i tako se izdvojio iz mase isto obučenih drugova. On je odabrao da se na maturskoj večeri pojavi u crnom čipkanom kompletu.

Providno odelo, u kombinaciji tila i čipke sa šljokičastim detaljima bio je izbor ovog momka kome treba čestitati na hrabrosti.

Inspiracija za stajling verovatno mu je bio španski glumac Manuel Rios, a mnogi su ga pohvalili:

„Mali je prelep“, „On će se pamtiti, a ostali će već iduću godinu biti zaboravljeni jer su svi manje više u odelimo i slično. Fantastično se setio jer obući nešto ovako u našoj zemlji koja je konzervativna uopšte nije lako, moraš biti spreman na tonu loših komentara“, „Predivno se obukao“, „Bravo za stajling, a i za hraborst“, „Naklon do poda za ovog dečka“…

Njegova odevna kombinacija privukla je i pevačicu Seku Aleksić, koja je podelila fotografiju uz opis:

“Gospođo, mozda Vam sutra ne daj Bože zatreba neka pomoć, zdravstvena, finansijska, kakva god…Možda Vam baš ovo dete od 18 godina bude pomoglo. Možda jedino on u momentu kada ne budete videli izlaz iz nečega pruži ruku i pomogne. Mislite o tome večeras pre spavanja. Kad se produdite isto! Dobro je za psihu i nikada nije kasno da postanete bolji čovek. Ja Vam to želim od srca”.

Izvor: danas.rs