Matea Car ulazi u Elitu: Anita prebledela kad je čula informaciju iz spoljnog sveta – Haos se tek sprema

|

Ovih dana jedna od tema medija jeste odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koja joj je sve vreme radila iza leđa i dopisivala se sa izvesnom Mateom Car, te je zbog toga poznata učesnica “Elite” rešila da stavi tačku na njihov brak.

Međutim, za crnim stolom je tokom prethodne večeri u emisiji “Pretres nedelje” saznali kada bi Matea mogla da se useli na imanje u Šimanovicma.

Naime, Đedović otkrio da je neko Aniti rekao da će Matea ući u “Elitu” tokom decembra meseca, oko Nove godine. Vest je izazvala burne reakcije među Zadrugarima, koji su napali Anitu zbog njenog odnosa sa Mateom, dok je ona promenila boju a u sekundi.

“Ovo sve što se dešava, ovo je posledica njihovih je**čina i izbora je**čina. To da li je rekao ili nije, ja sam rekao Matoroj da se ne troši sa strane. Ja mislim da Zola sada nije zaljubljen u Anitu, ali je bio zaljubljen u Anitu. Kad je Milena pričala, saglasan sam sa njom u jednoj stvari. Njoj je neko rekao da će Matea da dođe u decembru”, rekao je Đedović.

“Poslala mi je skrinšot od jedne adminke… Rekla mi je: “Oko Nove godine”, rekla je Anita.

“Od početka je rekla da svrće sve na Matoru jer živi u strahu, jer se plaši da postoji mogućnost da ona uđe, a onda posle par dana govori da zna da ulazi oko Nove godine”, rekla je Kačavenda.

“Ja sam i mami rekla da ovo sve radi zbog Sanje”, rekla je Anita.

“Anita je isključivo pikirala Matoru zbog love, ja sam svakako rekla to ovde”, rekla je Slađa Poršelina.

Izvor: alo.rs