Marko Osmakčić otkrio detalje ugovora sa Zadrugom: Otkrio koliki mu je mali honorar bio

|

Marko Osmakčić otkrio je da je sa produkcijom potpisao ugovor na 10 meseci, a onda je progovorio o honoraru koji je trebalo da dobije za svoje učešće u petoj sezoni “Zadruge”.

Televizija “Pink” će od njega na sudu potražiti 50.000 evra. Marko je otkrio kako je ušao u rijaliti, kao i koliki je honorar imao, a koji je izgubio zbog skandala sa ocem i Viktorijom.

– U “Zadrugu” ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla – rekao je Marko u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

– U kontakt sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd 2-3 dana pre samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam.

– Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset meseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 evra, to je u principu sasvim okej, ništa preterano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mesece nisam dobio ni dinar – otkrio je Marko.

Izvor: kurir.rs