Marko Miljković nije bio na Luninom rođendanu, a najnoviji detalj otkrio sve, odala ih ova stvar

|

Nedavno je Luna Đogani proslavila svoj 27. rođendan, a njen suprug Marko Miljković se nije pojavio na žurki, a nije joj ni čestitao javno rođendan kao što je to radio prethodnih godina.

Zabrinuti fanovi bračnog para se pitaju da li je sve u redu u odnosu njihovih miljenika.

Luna je prethodna dva dana redovno delila poruke koje su joj privatno slali članovi njene porodice, među kojima opet nije bila Markova.

Takođe, bračni par već duže vreme nije delio zajednične fotografije. Na Luninom profilu poslednja objava sa Markom bila je pre dva meseca kada su proslavili još jednu godišnjicu svoje ljubavi.

Njih dvoje imaju zajednički Jutjub kanal, na kojem dele detalje iz svog privatnog života, međutim, već dve nedelje na njihovom profilu nema novog sadržaja.

Sama Luna, nije se oglašavala na društvenim mrežama ovim povodom, pa su se mnogi zapitali zbog čega ona ćuti i da li nešto krije.

Sa druge strane, njen suprug na svom Instagramu objavio je snimak glumca koji govori o jednostavnim pravilima za srećan život. Šta se zaista dešava u braku Lune i Marka za sada je potpuna misterija, jer supružnici još uvek nisu progovorili na ovu temu.

Izvor: kurir.rs