Marko i Luna se oglasili nakon spekulacija o rastanku: Miljković oštro reagovao – “nisam bio na rođendanu i doviđenja!”

|

Marko Miljković i Luna Đogani daniima su u žiži interesovanja zbog svog odnosa, koje je privuklo veliku pažnju na dan Luninog rođendana, 8. marta.

Naime, Miljković supurzi nije čestitao rođendan na mrežama, a potom se nije ni pojavio na njenoj proslavi.

Kako se nagađalo, njihov brak je u krizi, te na njihovim mrežama već duže vreme nema zajedničkih objava. Ipak, sada su se oglasili na svom Jutjub kanalu gde su otkrili šta se zapravo dešava.

– Mi ne prikazujemo na mrežama sve iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića. Nažalost, otkrili smo da Mia ima treći uvećani krajnik, koji smo rešili da odstranimo, jer kažu da je lakše kada su mali. Mi smo imali opravdani izostanak – počela je Luna u svom obraćanju.

– Luna je i dalje moja žena, neki bi voleli da jeste, neki da nije, dodao je Marko.

Marko je potom otkrio zašto nije bio na rođendanu svoje supruge.

– Ja nisam ni bio bolestan, nisam došao na rođendan iz nekih iks razlog, sprečen sam bio, neću tu nešto da objašnjavam, niti da crtam, imam pravo apsolutno, to je moj život, moja stvar, naš život, naša porodična stvar, o kojoj ja ne bih da razglabam. Sprečen sam bio, tu stavljam tačku na sve spekulacije što nisam bio na rođendanu. Dešava se jednostavno, nisam bio na rođendanu, i doviđenja. Kome se sviđa, sviđa mu se, jednostavno neću da podelim sa javnošću to. Ja se nadam da me razumete – ispričao je Miljković.

Izvor: blic.rs