Marina iz Kanade je stigla u Beograd da proveri kakvi su Srbi: “Muškarci su jako glasni, a žene – teško njima”

|

Marina iz Kanade, reporterka stranice “Dejting bijond borders”, prošle godine obrela se u Beogradu kako bi otkrila više o našoj kulturi i mentalitetu, naročito kada je reč o ljubavnim odnosima. Priznaje da je pre dolaska u prestonicu imala neke predrasude i stereotipe o našem narodu.

“Muškarci su mačo, žene su prelepe, a stil zabavljanja – tradicionalan”, rekla je Marina pre nego što je kroz razgovore sa nekoliko ljudi sa ovih prostora uspela da shvati kakvi smo zapravo. Marinin prvi sagovornik, Dušan, odmah joj je potvrdio jednu od pretpostavki: “Da, direktni smo. Odmah prelazimo na stvar”.

“Žena treba da bude ženstvena, to je moje mišljenje, ne znam kako je postalo kontroverza. Muškarac mora da bude muževan. Ako ti se sviđa devojka, odmah joj prilaziš, ako želiš, možeš da sačekaš malo da vidiš da li je sa nekim da ne napraviš neku scenu. Dobro došli u silikonsku dolinu, koja nema veze sa tehnologijom, već silikonima kojima su devojke devedesetih sebe uvećavale da bi ih primetio neki kontroverzni biznismen. Sada je to malo drugačije”, priča Dušan Marini.

Tokom šetnje Beogradom sprovedena je i mini anketa vezana za muškarce, žene i zabavljanje.

“Srbi su jako glasni, izgledaju agresivno, a u stvari su nežni. Ako žena sa strane može to da prebrine, biće srećna ovde. Moj tip žene je lepa žena, ne volim pametne žene. Ne uzimaj momku ćevape i ne odbijaj rakiju”, poručila je grupa mladića.

Na kraju, Marina je priznala da je napravila grešku samo u jednom.

“Beograd je jedan od najprijateljskijih gradova u koji sam ikada otputovala. Ovo je kultura koja je otvorena prema strancima – strast, temperament, tradicionalno i moderno – sve ćete to naći u Srbiji”, zaključila je Marina iz Kanade.

Izvor: blic.rs