Marija donirala bubreg dečku – Završio na VMA, a onda je stvar postala ozbiljna: “Teško je gledati voljene u bolovima”

|

Devojka po imenu Marija uradila je za svog dečka nešto zaista veliko, na čemu će joj biti zahvalan celog života. Naime, ona je donirala bubreg Milošu, jer nije mogla da ga gleda u bolovima.

Navela je da je operacija prošla dobro i da je prethodnih dana otpuštena iz bolnice u Turskoj gde je transplatacija urađena. Dane provodi uz dečka sa kojim je dve godine u skladnoj vezi.

“Naša ljubav je jedinstvena i retko ko doživi nešto tako snažno u životu“, rekao je Miloš kojem je devojka Marija donirala bubreg.

Miloš je pre par meseci završio na VMA, kada mu je trombozirala fistula na ruci i tom prilikom mu je ugrađen kateter, a kako kaže Marija tada je shvatila da je njegova zdravstvena situacija postala veoma ozbiljna.

“Znam ceo tok Miloševe bolesti i to je veoma stresno. Teško je gledati kako neko koga volite ima bolove, pati i sutra može da se ne probudi zbog svega toga“, rekla je Marija.

Iako Miloš nije odmah pristao da upravo ona bude njegov donor, ipak su 22. oktobra rešili da odu u Tursku na preglede podudarnosti i kako kaže, taj period joj je bio najstrašniji.

“Najviše sam se plašila da li će rezultati podudarnosti biti pozitivni, jer smo ipak različita krvna grupa. Najemotivniji trenutak je bio kada su nam sopštili da mogu da budem donor“, zaključila je Marija.

Izvor: espreso.co.rs