Mama Jelena ponosno pokazala ćerku na ovaj za njihovu porodicu radostan dan: Evo kako izgleda i na koga liči Nina Bosiljčić (FOTO)

|

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, Nina Bosiljčić, postala je prava lepotica i to sada zna čitava javnost. Ovaj poznati par je vešto izbegavao da svoju naslednicu izlaže medijskom pritisku, nisu čak želeli ni da je fotografišu čak i za štampana izdanja najpopularnijih magazina, a možemo zaključiti da su bili i veoma pažljivi i kada su objavljivali slike sa njom na društvenim mrežama.

Oni su ćerkino lice prekrivali raznim emotikonima ili su je slikali s leđa, i to sve radili da u što većoj meri zaštite njenu privatnosti i puste je da odraste kao sva druga deca njenog uzrasta.

Ono što se u javnosti ne zna jeste to da li je Nina sama želela da sa majkom i ocem bude viđena u javnosti ili su ipak svoju odluku ovi supružnici promenili, ali ono što znamo jeste da sada ne može da prođe ni jedan dan a da se Ivan i Jelena ne pohvale lepotom svoje naslednice “Instagramu”, a veoma često sa njom zajedno posećuju koncerte i druga javna dešavanja koja su medijski ispraćena.

Ovaj poznati par veoma često ističe da nikoga ne vole više od Nine, a danas je Jelena čak i rođendan svojoj preslatkoj mezimici čestitala javno, pred očima pratioca. Ispod slike koju do sada nikada nije objavljivala, napisala je: “Ljubav moja već napunila 11 godina. Radosnica najveća Ninica.”

Izvor: story.rs