Mali Igor proslavio četvrti rođendan: Sin Ane Brnabić voli muzeje i klasičnu muziku (FOTO)

|

Sin premijerke Ane Brnabić je u februaru proslavio svoj četvrti rođendan. Mali dečak po imenu Igor, koga je na svet donela doktorka Milica Đurđić, Anina partnerka, voli sve što inače vole dečaci njegovog uzrasta, međutim posebnu ljubav pokazuje prema klasičnoj muzici i muzejima. U Filharmoniju ga često vodi mama Milica.

− Postoje dva autentična i jedinstvena mesta u Beogradu koja obožavam, Hipodrom i Filharmonija. Hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto koje je puno istorije i emocija, u njemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe obožava. On mnogo voli muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte – saopštila je lepa doktorka.

Prilikom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića, premijerka je otkrila da se njen sin Igor dobro snalazi i sa muzičkim instrumentima:

− Nedavno, kad sam došla kući posle sastanaka, pustili smo njegov omiljeni crtani. Ima jedna epizoda u kojoj neki mali svima smeta trubom… Kažem Igoru vidi kako im smeta sa trubom, a on se okrene i odgovori mi: „To je horna“. Odem na Gugl, kad ono stvarno je horna. On me tada pogleda i kaže: „Kako si zamenila trubu sa hornom?!“ – rekla je kroz smeh Ana i dodala da Igor mnogo voli klasičnu muziku.

Doktorka Milica i premijerka Ana veoma često vode svog sina u obilazak kulturnih ustanova. Nedavno su viđeni svi zajedno u Muzeju savremene umetnosti, na izložbi Mrđana Bajića.

Izvor: hellomagazin.rs