Mala Hana prvi put u javnosti: Vesna Zmijanac objavila sliku unuke – Svi čekaju reakciju Relje i Nikolije

|

Kada se rodila mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića, ispred porodilišta okupile su se brojni novinari i fotoreporteri kako bi zabeležili što više detalja o porodici. Međutim, muzički par je rešio da svoju bebu ne izlaže pogledima javnosti i što duže njen lik i ime sakrije od javnosti, kao što su to uradili i sa prvom ćerkom Reom.

Ipak, samo par meseci kasnije medijima proširila vest da se mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića zove Hana. Prelepo ime, jednako lepo i interesantno kao što je i Rea obradovalo je fanove emotivnih partnera koji nikako nisu uspeli da spreče da ovaj podatak ode u javnost. Ipak, brižni roditelji su lik male Hane uspešno čuvali od javnosti.

Međutim, planove im je “pokvarila” ponosna baka Vesna, koja se oporavlja od ugradnje bajpasa, podelivši na svom profilu fotografiju curice sa palmicom na glavi, predivnog osmeha, dok jede ražnjić. Ne zna se šta je slađe, da li to kako devojčica uživa u hrani, da li njeni obraščići ili frizura, ali ovim gestom pevačica je privukla ogromnu medijsku pažnju.

Budući da retko šta osim svojih nastupa Vesna objavljuje na Instagramu, pretpodstavlja se da je malena lepotica na Vesninom profilu niko drugi do njena mlađa unuka Hana, koja je toliko lepa da je ponosna baka uprkos zabranama zeta i ćerke da ne objavljuje slike unuki napravila izuzetak.

Konačna potvrda da je curica sa slike mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića nije stigla ni od Vesne ni od nevenčanog estradnog para. Uprkos tome, niko ne može da zanemari njenu sličnost sa Reljom.

Izvor: story.rs