Majka Ane Volš oglasila se posle dužeg vremena: Ne zna gde su joj unuci – Otkrila da li ima novih informacija

|

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je pre pet meseci, kada ju je posle proslave dočeka Nove godine, kako se sumnja, njen suprug Brajan Volš (48) najpre pretukao, zatim i lišio života u porodičnoj kući u Kohasetu u Masačusetsu.

Slučaj Srpkinje u Americi odjeknuo je u celom svetu. Anin nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara, kada nije došla na posao, dok je Brajan, kako se sumnja, slagao njihove prijatelje, a zatim i policiju da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali s posla. Međutim, ubrzo su kockice počele da se sklapaju a američko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Volša, koji se krajem aprila prvi put našao u sudu u Norfloku.

Milanka Ljubičić, Anina majka, posle dužeg vremena se oglasila javno, rekavši kako se oseća pet meseci nakon ćerkinog nestanka.

“Trudim se da budem dobro. Teško je, ali trudim se… I dalje mi je izuzetno teško da poverujem u sve šta se izdešavalo”, rekla je majka Ane Volš, a zatim dodala:

“Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam, a iskreno da vam kažem, više ne želim ništa ni da komentarišem vezano za moju Anu, jer mislim da je tako najbolje”, smatra Milanka.

Ona je istakla i da ne zna gde su joj unučići, o kojima se, dok se nije saznalo da je njena ćerka ub1jena, prvo brinula Brajanova majka, da bi na kraju dečaci bili predati njihovom centru za socijalni rad.

Tokom ročišta u aprilu navedeno je da su istražitelji pronašli „komadić kosti“ na metalnoj testeri, koju je Brajan, navodno, bacio u kontejner posle ubistva. Među prikupljenim dokazima nalazi se i ručna testera koja je pronađena u kontejneru preko puta kuće njegove majke u istom gradu.

U istom kontejneru pronađeni su i ključevi „folksvagena“, Anin karton za vakcinaciju, sat „ermes“ i „guči“ ogrlica, za koju je poznato da ju je Ana nosila, čizme „hanter“, crna „prada“ torbica i kratki crni kaput – stoji u sudskom podnesku od 27. aprila.

Izvor: kurir.rs