Majci je bio oduzet, oca sa 10 godina prijavio policiji: Ovako sada izgleda sin kojeg je Maja dobila iz braka sa Vukom Kandićem

|

Javnost dugo nije bila u prilici da vidi mlađeg sina Maje Nikolić, kojeg je dobila iz braka sa Vukom Kandićem. Lazar Kandić (17) izrastao je u lepog momka, za glavu višeg od majke sa kojom se slikao u jednom beogradskom restoranu.

Lazarevo detinjstvo bilo je prilično turbulentno, budući da su Maja Nikolić i Vuk Kandić nakon razvoda vodili dugu i iscrpljujuću borbu za starateljstvo nad sinom. Sud je najpre odlučio da dečak pripadne ocu, a da majka svakog meseca plaća alimentaciju.

Ona se sa tim nije mirila, a ostalo je zabeleženo i to da je Lazar, kada je imao deset godina, policiji podneo prijavu protiv oca zbog porodičnog nas1lja.

“Nikada nisam osećala gorčinu prema bivšim muževima. Samo sam se borila da moja deca što duže budu sa mnom. Ali, odgajala sam oba sina bez alimentacije, a svi znaju da samohrane majke u Srbiji treba da dobiju orden”, ispričala je nedavno Maja Nikolić, koja iz prvog braka ima deset godina starijeg Novaka.

“Oba sina su mezimci, ali volim ih na različite načine. Sa starijim odlazim na koncerte i u pozorište, a sa mlađim u bioskop. Dele sa mnom svoje tajne, osim kad se zaljube. Novak i Lazar su mi bili od pomoći kad mi je mama bila bolesna, pomažu mi, idu u nabavku, kuvaju, spremaju”, rekla je pevačica u emisiji „Premijera vikend specijal”.

Izvor: hellomagazin.rs