Maja Nikolić javno zapretila Goci Tržan – “Ona je ljudska beda”: Pevačice se javno isprozivale

|

Maja Nikolić rešila je da u svom stilu odgovori Goci Tržan na njen komentar da “sjaše sa nje” i da više neće da je komentariše!

– Goca Tržan laže kada kaže da me nije nigde pomenula. Kada je rekla Sandri Rešić u “Amidžiju” da će navući sebi bedu na vrat ako mi bude odgovorila, želim da joj poručim da je ona ljudska beda! Znam sve o njenim počecima i njenoj “karijeri”. Mnogo prljavog veša znam o Goci Tržan, tako da ako još jednom bude spomenula moje ime u bilo kojoj emisiji, a da ja nisam prisutna i da ne mogu da se odbranim, nego moram da joj odgovaram po portalima, ja ću ispričati sve o njoj… Primera radi, ispričaću o pozadini koncerta za jednu osobu. Sve ljude koji su učestvovali u tome lično poznajem, pa i njenog tadašnjeg dečka, kao i njenog menadžera Sašu Obradovića, kod njega sam i letovala ove godine… – rekla je Maja, pa nastavila:

-U odličnim sam odnosima i sa njenim bivšim mužem Ivanom, koji mi je ispričao sve o tome kako ju je nahvatao na gomili i šta je radila i zbog čega se razveo od nje. Ljudi nisu hteli da napišu istinu, jer je ona popularnija od njega, pa je više gotive od njega. Sve što znam o njoj, neće stati ni na 10 strana. Pritom, nek čuva tog svog muža Rašu, jer kada bude sazreo za par godina, a takvi muškarci kao on sazrevaju sa 40, on će shvatiti ko je ona.

maja

Ona je u odgovoru na moju izjavu o njoj, rekla da svako ko govori, govori o sebi. E, pa draga Goco, kako si rekla da “sjašem sa tebe”, e, to je pravo lice Goce Tržan. To je njeno kućno vaspitanje, jer ne može da govori dostojanstveno, laže narod da me nikad nije pominjala u emisijima. Goca mi iza leđa spletkari, ona ni javno ne može da sakrije svoju mržnju prema meni i mojoj karijeri i čeka svaki trenutak da kaže nešto ružno i pogrdno o meni. Svi mi govore šta priča o meni po kuloarima, a u javnosti se predstavlja kao moralna. – žestoka je bila Maja.

Pevačica se osvrnula na Gocin rijaliti.

– Njen propali pokušaj rijalitija je španska serija, koja nije napravila nikakav rejting. Taj nivo rijalitija govori o njenoj karijeri, jer ona hitove posle “Tap 011” nema. Njene glasovne mogućnosti su za 3 plus, to je smešno jer ima oktavu i po raspon glasa. Bolje joj je da ćuti i da nastavi da snima kućne rijalitije na veš-mašini. Uostalom ko je još shvata ozbiljno? – ušitala se na kraju ljuta Nikolićeva.

Izvor: kurir.rs