Madlena Cepter otkrila kako se odlučila da ona i Filip usvoje ćerku: Ema danas ima 22 godine i ovako izgleda (FOTO)

|

Filip Cepter i Madlena su na listi najbogatijih Srba, a njihova ljubav koja traje preko 40 godina je primer mnogim parovima. I pored bogatstva oni su pokazali kako treba da izgleda jedna normalna porodica.

Inače, ovaj par je ćerku Emu usvojio 2000. godine i od tada je njihov život postao prava bajka.

– Nemojte me shvatiti pogrešno, ali brak bez dece nije ograda u pustinji. Brak je sveta institucija u kojem se, ujedinjenjem muškarca i žene, postiže harmonija koja je sama po sebi kvalitet. Deca ga čine lepšim, ali ne donose smisao, on je u nama samima – rekla je Madlena jednom prilikom.

– Ema je ušla u naše živote jednog decembarskog dana (2000) i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga ranije tu nije bilo. Zaista nas je obogatila kao ljude, a i danas to čini svakog dana. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – objasnila je ona.

Filip i Madlena su se upoznali tokom studija početkom 70-ih godina, a nakon fakulteta su zajedno otišli u Austriju i počeli novi život, pa su danas od predavačice srpskog jezika i prodavača posuđa došli do frapirajućeg bogatstva.

– Bio je to jedan od onih momenata kada sve odjednom postane drugačije, kada se usled susreta dva bića sve najedanput utiša dok dvoje ispitaju i osluškuju jedno drugo. Sad kada bih htela da budem racionalna, možda je to moje – sveto osećanje tišine – nastalo kao posledica činjenice da smo se upoznali u Univerzitetskoj biblioteci, ali svakako je i to bilo stanje u kome se sve zaustavlja da bi ponovo počelo, drugačije, promenjeno kroz moć ljubavi. U svakom slučaju, bio je to početak odnosa koji će trajati veoma dugo – rekla je Madlena.

Ema Cepter danas ima 22 godine, prava je lepotica i uživa u putovanjima.

Izvor: glossy.rs