Maćeha nove Miss Srbije je bila najlepša Srpkinja: Nakon učešća u “Farmi” upoznala je 22 godine starijeg muža

|

Aleksandra Rutović sinoć je izabrana za novu Miss Srbije 2024.godine. Nakon njene pobede, javnost je odmah počela da se interesuje za lepoticu Aleksandru. Ona je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo. Radi kao agent za nekretnine, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Aleksandrina maćeha je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, koji je 90-ih godina koji je jedan od retkih preživelih aktera filma “Vidimo se u čitulji”.

Mirjana je studirala građevinu i sanjala je o karijeri građevinskog inženjera. Ipak, njen životni put ju je neočekivano odveo u potpunom drugom smeru.

Ona je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo rijalitija “Farma”. Posle izlaska iz rijalitija upoznaje Aleksandrinog oca Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Rutović ima i dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora.

Ovo nije prva presuda. U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Uprkos “lošem glasu” na kojem je bio Rutović, Mirjana je rešila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

Izvor: telegraf.rs