“Lena je imala oca od četvrte godine”: Goca Tržan zapanjila priznanjem o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću

|

Pevačica Goca Tržan jedna je od onih žena sa javne scene koja često priča o svom privatnom životu i braku. Otvorivši vrata doma za rijaliti, ona je gledaocima pružila priliku da vide kako živi sa ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Pevačica ne krije da je prošla kroz težak period u prethodnom braku

O odnosu Lene Marinković i njenog oca Ivana, koji je trenutno u Zadruzi mnogo se spekulisalo, a oni dvoje navodno u poslednje vreme nemaju kontakt. Goca je nedavno gostovala u jednoj emisiji u kojoj je otkrila da njena ćerka Lena ima oca od svoje četvrte godine.

“Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe?”, upitao je voditelj Gocu, a ona je odgovorila kao i uvek, iskreno.

“Pa imala je od četvrte godine, od kako smo Radomir i ja zajedno od tada jeste i to je to prosto i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji”, ispričala je Goca u emisji “Pretres” na Hajp televiziji.

Izvor: kurir.rs