Kupio je napušteni avion pa od njega napravio luksuznu vilu: Smestio ga na brdu, a noćenje – prava sitnica (FOTO)

|

Feliks Demin, ruski biznismen, kupio je napušteni avion Boing 737, koji je sada u procesu pretvaranja u vilu i to sa dve spavaće sobe.

Na vrhu objekta nalazi se i terasa na vrhu krila kao i prostrani bazen. Ovaj luksuzni objekat biće otvoren za goste marta ove godine.

Jedna od spavaćih soba uređena je minimalistički, pa uživanja u kupatilu u nekadašnjem kokpitu nije baš u rangu standardnih hotela po ceni. Ovaj budući lukuzni objekat već je naveden kao dostupan za iznajmljivanje i košta 113.999.999 indonezijskih rupija po noći, što je otprilike 7.367 evra.

“Business Insider”je pisao o o njemu i kako je trebalo sedam dana da se avion prebaci na novu lokaciju, i to na vrhu brda u Indoneziji, i to tek nakon što su u septembru 2021. izvađene sve dozvole.

Najpre je premešten u dva različita dela, pa je ponovo spojen i smešten na novoj lokaciji. Njegov trup je ostao istog oblika, a kabina kao i sistemi za letenje su sklonjeni, kako bi bilo prostora za sve ostalo što treba da se smesti u ovoj luksuznoj vili.

Ova neverovatna nekretnina je još uvek u izgradnji i zvaće se Private Jet Villa by Hanging Gardens. Nalazi se na vrhu brda, i to u blizini 1,5 kilometara duge plaže Nyang Nyang, u nesporednoj blizini veoma poznate destinacije za surfovanje Uluvatu.

Video snimak o ovom avionu pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs