Kuću od 120 kvadrata na jezeru Marko prodaje za 43.000 evra: Kupcu otvara i račun u kafani od 50.000 dinara – Nije šala ni prevara

|

Nedavno renovirana kuća od 120 kvadrata na 8 ari placa, sa dve odvojene stambene jedinice, pored jezera Kudreč, prodaje se za samo 43.000 evra.

Kako stoji u oglasu izvesnog Marka, ukoliko se odlučite za kupovinu ove nekretnine samo trećinu novca morate da date u kešu, dok ostatak možete da platite i u ratama, kako kaže 250 evra mesečno u narednih 10 godina.

Marko je osmislio i kako da stimuliše kupce. Naime, ukoliko pronađete kupca, ili ako ste i sami kupac, on će lično da vam otvori račun u kafani u vrednosti od 50.000 dinara u kafani koij se nalazi na pomenutom jezeru.

Čovek je u oglasu i objasnio zašto daje ovako, neki bi rekli, sumanutu ponudu:

“Kuću sam kupio u februaru od prijatelja, keš lova i na mesečne rate. Od marta sam krenuo da plaćam rate i u međuvremenu sam se predomislio i našao sam stan pod sličnim uslovima. Kuća je legalizovana, vodi se na prijatelja 1/1 i sa njim pravite ugovor. Možete i da se čujete sa njim, vidite, nije nikakav problem. Čovek je normalan, meni je izašao u susret i vama će ako sve bude po ugovoru”, navodi prodavac i ističe:

“Nema nikakve prevare, preprodaje ili slično kao što mnogi misle. Sa mnom se dogovorate samo za keš u startu jer sam ja njemu dao, a posle vi pravite sa njim dogovr kakav hoćete. Kuća je kvalitetna, na dobrom i mirnom mestu, unutra da se renovira i može da bude lep kutak za veću porodicu i ono što je najbitnije, nema banke, kamate itd… Za svakog ko taguje prijatelja ili preko njega dođe do mene i kupi kuću ja lično vam otvaram račun u vrednosti od 50.000 dinara u restoranu na jezeru Kudrec 500 metara od same kuce. Živeli”, piše on u oglasu na Fejsbuku.

Izvor: kurir.rs