Kuća od 240 kvadrata za 15.000 evra – Vikendica na Moravi za 4.000: Pala cena nekretnina van grada, oglasi prepuni povoljnih ponuda

|

U poslednjim godinama sve je veća potražnja za kućama na selu i manjim mestima, daleko od gužve velikih gradova, a može se reći da je taj trend, između ostalog, pokrenuo i konkurs u kojem država mladima, koji žele da žive i rade na selu, poklanja seoske kuće u vrednosti do 10.000 evra pa se takve najviše i traže.

Takođe, primetno je da veliki broj penzionera koji svoje stanove u gradu ostavljaju deci i unucima, zainteresovan za kuće i vikendice na selu. S tim u vezi, oglasi su puni povoljnih nekretnina za prodaju.

Najviše pažnje svojim oglasom u prethodnih nekoliko dana privukao je izvesni Mića koji za samo 15.000 evra prodaje kuću od 240 kvadrata – sa 5 i više soba, 2 kupatila, 2 terase, na placu od 30 ari sa bunarom.

Drugi oglas koji su zainteresovani kupci najviše razgledali na mrežama jeste vikendica na obali Zapadne Morave sa solarnim panelom za 4.000 evra.

Treći oglas koji se izdvojio je za one koji više vole stanove od kuća, jer tu ima manje posla i manje održavanja, a žele da se iz velikog grada presele u manje mesto, gde je život malo sporiji i jeftiniji.

Izvor: mondo.rs