Kriza u braku Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica sve priznala – “Petre, ja sam poljubila drugog”

|

Bračna kriza Tamare Dragičević i Petra Benčine nije nešto što već nije viđeno i što se kod drugih parova nije moglo videti, ali kako su u pitanju osobe koje su vredne pomena i velikog poštovanja, onda se o tome mnogo više priča i piše.

t

Svaka mogućnosti da u odnosu ovog glumačkog para nešto nije u redu, uzima se u razmatranje. Ovom zaljubljenom bračnom paru svakodnevno se prognoziraju različiti scenariji, nagađa se ko je kome šta rekao ili uradio, a dok mnogi o njihovom braku raspravljaju, oni se ne obaziru mnogo na to.

Uprkos trzavicama, koje su normalne u svakom odnosu, oni žive svoju bajku, koju dodatno ulepšavaju njihova ćerka Staša i sin Lazar. Žive život iz snova, a zahvaljujući mnogim angažmanima na javnoj sceni, uspeli su da priušte luksuznu nekretninu, da uživaju sa svojom decom, aipak u svom pozivu zahvaljujući kojem su se upoznali i započeli svoju romansu.

Oni su imali sreće da se mladi ostvare u profesionalnom životu, Petar radi kao profesor na FDU, ua poredo igra i u filmovima i serijama, a Tamara s druge strane, stalni je član Ateljea 212, gde može da se kaže da nosi gotovo ceo repertoar.

Predstavom “Revolt” ona voli da se pohvali i veoma često publiku zove na izvođenje. Ona to radi putem medija, ali i u vidu objava na svom “Instagramu”, gde ima preko 200 hiljada ljudi. Jedan njen nedavni post, koji se tiče pomenute predstave, privukao je pažnju javnosti, jer na njemu ona uživa u nežnosti kolege glumca tj. drugog muškarca.

Iako je u pitanju čist profesionalnizam, nema ko od njenih pratilaca, zbog verodostojnosti u izvedbi, nije kroz šalu pomislio hoće li ovo biti još jedan povod za bračnu krizu Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Izvor: story.rs