Kristina Kovač slomljena zbog smrti drage osobe – Zaspao je i nije se probudio: “Spavaj mirno, a ja ću da pamtim”

|

Kristinu Kovač, koja poslednjih godina sa porodicom živi u dalekoj Švedskoj, jutros je sačekala tužna vest. Nekadašnja muzička zvezda tim se povodom oglasila na Instagramu.

“O, Bože. Od jutros me sačekala užasna vest – moj drugar Dušan Vulović zaspao je i samo se nije probudio. Nemam reči. Duško Dugouško, tvoja zečica će zauvek naglas da se smeje zbog tvojih suludih ideja, svaki put kad se setim, a često se setim. Spavaj mirno, a ja ću da pamtim”, oprostila se Kristina od svog prijatelja ovim emotivnim rečima.

Dušan Vulović bio je konsultant za razvoj biznisa i komunikacija, a preko 20 godina uspešno se bavio marketingom. Karijeru je započeo sredinom devedesetih kao menadžer za odnose s javnošću Beogradske nedelje mode.

“Dosta to iscrpljuje. To je naporan posao, naročito ako ste na odgovornoj funkciji, ako imate jako puno klijenata o kojima treba voditi računa. Ceo taj segment komunikacije je zapravo jako zahtevan. Posle nekog vremena čovek treba da napravi pauzu”, govorio je Vulović svojevremeno u emisiji “Tri tačke”, nakon što se posle dve godine vratio iz Kine.

Izvor: hellomagazin.rs