Kristijan Golubović ne može da ne ukrade nešto iz prodavnice: Što da ne ukradem, kad mogu, to je fora, to je Dejvid Koperfild stil

|

Kristijan Golubović priznao da se na neki način oseća kao fenomen savremenog medijskog sistema Srbije. Za sebe kaže da je rođen kao šoumen, ali da su mu mediji pomalo i dosadili.

– Nekada sam bio loš momak i biti takav fenomen značilo je totalnu negativnost. S vremenom sam se menjao, pa mi možda to daje taj epitet. Moja transformacija je možda bila spora, a možda i nagla, ali je fenomenalna, pa možda i zaslužujem da me nazivaju fenomenom – pričao je Kristijan u emisiji “Milizam”.

Golubović se osvrnuo i na poslednji skandal kada su se u medijima pojavile informacije i fotografije da je ukrao parfem u Beogradu.

– Ne bežim od toga da iz zezanja i nekog dokazivanja, kada mogu, nešto ukradem i danas. Recimo pitam Kristinu koji ti se upaljač sviđa, a ona čak nije pušač. Ona mi kaže da joj se svida lila, pokažem joj i pitam jeľ’ taj, pogledam u prodavca, on pogleda sa strane i ja ga uzmem. Kada izađemo iz radnje, ja joj dam upaljač, a ona ne može da veruje da sam ga ukrao – priča Kristijan.

– Što da ne ukradem, kad mogu, to je fora, to je Dejvid Koperfild stil. To je na kraju 100 dinara. Ljudi bi to nazvali kleptomanijom, ali za mene je to sprdnja koja me je možda i dovela u situaciju da se sada piše da kradem parfem. Ne bežim od toga da kažem da bih svaki dan mogao da ukradem 10 parfema, ali što bih danas krao jedan parfem, kada u optužnici iz 1998. godine imam 6.300 “kartije” parfema iz parfimerije.

Izvor: kurir.rs