Krenuli iz Budve za Srbiju, ali ih na stanici sačekalo neprijatno iznenađenje: Da li je moguće da se ovo desilo!

|

Put Budve iz Beograda, započeo je predivno. Klackanje busom ima svoje čari, ali na granici nas je sačekalo neprijatno iznenađenje. No, kada smo pomislili da je neprijatnim situacijama došao kraj, nažalost prevarili smo se.

Naime, posle nekoliko dana na omiljenoj destinaciji za građane Srbije, krenuli smo natrag za Beograd. Imali smo karte za polazak u 07:15 iz Budve. Sve je delovalo normalno, jer smo došli dosta ranije.

Ljudi su sigurno imali utisak da je počela Seoba Srba iz Budve, a onda smo shvatili da se naš autobus ne pojavljuje.

Odlazili smo nekoliko puta do šaltera da bismo nakon dva sata čekanja dobili informaciju: “vaš autobus je otkazan!”. Zavladao je muk, dramska pauza ili nazovite kako vam je volja. Usledila su mnogobrojna pitanja, ali odgovora nije bilo.

Kako ćemo kući? Kad? Gde sad? Čulo se na peronima, a devojka koja radi na info pultu nam je rekla da nema tu informacija i da pokušava da nam nađe prevoz.

Nakon sat vremena, počeli su da nam dele karte za razne autobuse čije rute iziskuju daleko duže putovanje, ali nismo imali nikakvog izbora, jer smo čekali na klupi jedanaest sati. Počeli smo da se otimamo za karte, a onda smo shvatili da su većini iste i da imamo polazak u 18h, na našu sreću istog dana.

I eto, dok ovo pišemo, mi sedimo na stanici u žardinjerama i molimo Boga i Lastu da pošalju ovaj autobus.

Naročito bismo se zahvalili kompaniji Lasta koja je otkazala naš autobus iz Budve bez ikakve najave, na telefon se ne javljaju, a mi sedimo usred Budve na žardinjerama, umesto da smo već na granici.

Hvala vam za ovo, nećemo vam zaboraviti, a ni voziti se više sa vama.

Izvor: telegraf.rs