Kralj paprike i majstor za brezove metle Njegoš našao ženu svog života: Samo Jelena nije bežala od freze i motike

|

Cela Srbija i region čuli su za poštenog i dobrog domaćina Njegoša Stojadinovića, nekrunisanog kralja paprike iz Prijepolja i majstora za brezove metle, koji i tokom zime dok nema radova u njivi nađe način da zaradi. Jedino što mu je falilo jeste supruga, sa kojom bi podelio lepe ali i teške trenutke.

“Devojke kad me vide ovako sa motikom, frezom i traktorom ne pada im napamet da sa mnom izađu. Današnje devojke žele provod i uživanje, ali ne može da se uživa ako se ne radi. Ovo ništa nije strašno, poljoprivreda je posao koji ja volim da radim, tačno je budem često i prašnjav i blatnjav, ali sam svoj gazda”, pričao je ranije Njegoš.

Ali, kraj ove godine za njega je doneo veliku promenu jer je ovaj vredni momak našao svoju srodnu dušu. Pisanje o njemu u medijima i društvene mreže učinile su da ljubav svog života pronađe 300 kilometara daleko od Prijepolja, čak u Surčinu.

“Videla je moje objave na fejbuku, da se bavim poljoprivrednom i odlučila se na taj prvi korak. Razmenili smo nekoliko poruka a zatim i brojeve telefona, sve de odigralo brzo. Nakon prvog susreta odmah smo shvatili da težimo ka istim ciljevima, stvaranju porodice. Bila je to ljubav na prvi pogled”, ispričao je Njegoš.

Zahvaljujući njemu, Jelena je rešila da promeni svoj užurbani gradski život. Reka Lim i padine Zlatara i Njegoš bili su dovoljni razlozi koji će je odvući u miran život sa svojim saputnikom.

“Jako sam srećna što sam ga upoznala, ja sam osoba koja voli miran život, prirodu i čist vazduh. Njegoš me osvojio svojom jednostavnošću, poštenjem i šarmom. Iskren je i dobar čovek, pažljiv.. sve ono što bi jedna žena mogla da poželi”, rekla je Jelena.

Njegoš kaže da ne želi gubiti vreme i da sada kada je našao svoju saputnicu želi to i zvanično obelodani.

“Sada smo jako srećni, i verujem u ljubav na prvi pogled. Nećemo dugo čekati, nakon što se zbliže naše dve porodice, odmah nakon Nove godine stajemo na ludi kamen i krećemo u zajednički život”, poručuje Njegoš.

Izvor: espreso.co.rs