Komšinica iz Crne Gore iznela sve u javnost: „Anđela Đuričić je bila sa mojim momkom, ona je dno dna!“ – spomenula i njene roditelje

|

Zadrugarka Anđela Đuričić rodom je iz Đenovića, primorskog mesta u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, nadomak Herceg Novog.

Anđela je postala poznata tokom rijalitija „Zadruga 5“ , gde se prvi put pojavila u javnosti i zdušno se trudila da sebe predstavi kao devojku koja nikad sebi ne bi ukaljala obraz, a u 6. sezoni pomenutog rijalitija pogazila je reč i tako postala svakodnevna tema u javnosti.

Pored toga što je rasturila vanbračnu zajednicu Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, Anđela je upražnjavala i odn0se pred kamerama usred bela dana i tako pogazila sve principe.

Više puta je navodila da joj je najviše žao što je svojim postupkom ukaljala čast svoje porodice, a, kako su mediji preneli, na vili gde žive Anđelini roditelji piše „na prodaju“, dok komšinica nije imala lepe reči za Đuričićevu.

– Dugo niko iz komšiluka nije video ni Anđelinog oca, ni majku, brata nema tu mesecima – započela je komšinica priču, a onda je iznela niz pikanterija na račun Đuričićeve.

– Znam je, kako je ne bih znala, pa ona je bila sa mojim dečkom, ali nešto neobavezno, kratko – rekla je ona i dodala:

– Ona je dno dna, samo se o tome manje pričalo jer nije bila poznata kao sada, kakav moral i te priče, jedino što je ovde drugačija sredina, pa se to malo diskretnije prenosi.

Anđelina sugrađanka je potom otkrila da li je istina da su se Anđelini roditelji odselili.

– Ne znam, ali znam da ih danima više niko ne viđa, bukvalno. Do pre nekog vremena je bar njen otac dolazio u pekaru i prodavnicu, ali sada ni njega ne viđaju. Oni su, verujte, stvarno dobri ljudi, i majka i otac, ali ona je dno dna. Ma mi smo i prošle godine kada je bila u Zadruzi znali da će se to desiti kad-tad. Čim smo videli njene histerije sa Matejom, sve nam je bilo jasno – priča ona i dodaje da Anđelu ni prošlog leta niko nije viđao u Đenovićima.

– Možda je došla na dan ili dva da se vidi sa svojima, ali verujem da je sve vreme bila gore u Beogradu – kaže devojka iz Anđelinog komšiluka, uz napomenu da Đuričićeva nema nikakav salon lepote, kako se pričalo.

– Ma kakav salon… To je čista budalaština, njena prodana priča koju je pustila u prvoj sezoni – tvrdi komšinica, i osvrće se ponovo na Anđeline roditelje, na njihov neminovni susret kad ona izađe iz „Bele kuće“:

– Jao ne znam, zaista, to je baš problem… Da su oni, ne znam sada, u nekom većem gradu, tipa u Beogradu, pa da ih znaju samo komšije iz tog bloka gde bi eventualno živeli… Ali ovde njih zna ceo grad, sve komšije, ceo grad zna ko je Veliša, ko joj je majka, ma i nju zna ceo grad… To ovde nije normalno, nije ovde kao u velikim gradovima. Gde god izađu, pitaće se ljudi kada ih vide šta im to ćerka radi. Moj otac bi mene obesio da sam uradila isto što i ona – objašnjava devojka.

Izvor: blic.rs