Ko je dr Marijana? Posle njenog tretmana Novak je nastavio učešće u Australiji – poznato i koliko joj je platio, u ovome je tajna

|

Marijana Kovačević postala je svetski poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren. Najnoviji na spisku osoba kojima je pomogla je Novak Đoković. Doktorka Marijana se čak nalazi u Novakom boksu u Melburnu, a razlog za to je činjenica da mu je mnogo pomogla kako bi ostao na Australijan openu.

Nakon polufinalnog meča protiv Tomija Pola, Novak Đoković je govorio o dolasku Marijane koja je poznata po radu sa vrhunskim sportistima koji su dolazili kod nje na tretmane.

“Ne mogu da iznosim detalje niti želim, ali sam zahvalan zato što je došla. I pre nego što je ona doputovala imao sam dosta tretmana sa raznim ljudima koji su ovde i povodom ovog turnira i koji uopšte ovde žive i rade. Pokušao sam da dođem do što više stručnih lica koji bi nas, svako na svoj način usmerio šta da uradimo”, rekao je Đoković i dodao:

“Setili smo se i doktorke Marijane, koja je doputovala pre nekoliko dana. Ona je prošla pola sveta da bi došla ovde i njeno prisustvo i njen rad i terapije u poslednjih nekoliko dana su mi pomogli i definitivno osećam beneficije rada sa njom”, poručio je srpski teniser.

U jednom trenutku delovalo je da će Novak tako teško moći da “izgura” turnir do kraja, a onda se u celu priču uključila poznata doktorka.

Lista sportista koji su se lečili kod njega je dugačka… Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojnih drugi.

– Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov – nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića – rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

– Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata – objasnila je dr Marijana.

Celokupni trošak dolaska Marijane sa svim kartama, smeštajom, papirima i troškovima za terapiju iznosiće više od 50.000 evra (oko šest miliona dinara).

Nije isključeno da “nagrada” bude i bogatija, obzirom na krajnji rezultat koji je bio više nego fantastičan. Inače, kada je u pitanju regularan tretman kod doktorke Marijane (10 terapija), prema našim informacijama, cena iznosi oko 5.000 evra.

Izvor: kurir.rs