Kada je gorštak Obrad video Vericu u Memedovićevoj emisiji, želeo je da je osvoji: Znao je da je žena njegovog života (VIDEO)

|

Mladi bračni par, vojvođanka Verica i Obrad Lazović, žive u crnogorskom selu Korita, u zaseoku Lazovići poput njihovog prezimena, u okolini Bijelog Polja.

Kada pogledaju vreme unazad, kažu da je u njihove živote sudbina umešala prste. Verica je živela kao sluga i sirota. Verovatno bi tako i ostalo da je u svojoj emisiji “Sasvim prirodno” nije snimio voditelj Jovan Memedović.

Odmah posle emisije našla je svoju devojačku sreću u gorštaku Obradu iz Korita, koji redovno gleda tu emisiju i koji ju je tada video na tv ekranu. Odmah je znao da je ona žena njegovog života, a i dan danas kaže da ju se sam Bog poslao.

Verica je živela veoma teškim životom, čuvala je čak 270 seoskih krava. Obrad je bez uspeha pokušavao da sebi nađe srodnu dušu dok je radio i na Primorju i u Podgorici, ali nije mu pošlo za rukom,sve dok nije ugledao Vericu.

Stupili su u kontakt preko Fejsbuka, najpre s ponekom običnom porukom, pa su počeli da se dopisuju sve češće i više. Verica je živela i radila u okolini Novog Sada, gde je takođe čuvala tuđe krave, a zatim je došla na Zlatibor da radi kod gazde za platu, odakle se i javila Obradu. Malo po malo rodila se ljubav. Kako je rekla, život joj bio katastrofalan, čuvala je seoske krave, živela je bez vode i struje, i radila najteže poslove, a jela je šta joj gazde daju…

Njihova priča je počelo tako što se srela s Memedovićem za Dan stočara, pa je tog dana bila velika gužva, rekao joj je da će joj se javiti drugi put. Sumnjala je da će želeti da snima “kravarku”, kako kaže, međutim on se javio nakon mesec dana i snimio s njom emisiju koja je za nju “bila spas”.

Nakon što je dobila poruku od Obrada, mislila da se neko šali, ali Obrad se nije šalio pa je iz ravnice došla u crnogorska brda.

On joj je poslao poruku par sati nakon što ju je video u emisiji. Verica je rekla da veoma poštuje svog muža, srećna u braku, u kom zajedno odgajaju njenu ćerkicu, za koju Obrad nije hteo da dozvoli da ostane s njenom majkom i očuhom u Vojvodini.

Verica ima 26 godina i volela bi da ima još dece sa Obradom, ali je imala nekoliko spontanih pobačaja, pa je zasad digla ruke. A da joj je teško, veoma joj je teško što ne može sa Obradom da proširi porodicu.

Ovaj mladi bračni par, Lazovići, bave se stočarstvom, a Obrad bi voleo da poveća broj krava i pojača mehanizaciju, kako bi oboma bilo lakše.Nijedan seoski posao za Vericu nije težak, posebno muža krava, veoma je vredna, pa Obrad želi da joj kupi konja, i time je obraduje.

I svekrva Nada veoma je zadovoljna snajkom iz Srbije, pa kaže: “Fino mi se slažu, fino se vole…” Inače, majka Nada je rodila desetoro dece – sedam ćerki i tri sina, i sve ih očuvala tu u Koritima, a njen sin Obrad, prvi je meštanin koji se venčao u lokalnoj crkvi, još od vremena Drugog svetskog rata.

Svekrva Nada je takođe rekla da kad ju je videla na televiziji, rekla je da će biti sreće da ona dođe kod njih u kući. Nakon što joj je sin rekao da Verica ima i dete, tražila je da i ono dođe da živi sa njima.

– Moja svekrva je jedna divna žena i hvala joj što je takva – kaže Verica koja je u detinjstvu dobijala batine i mnogo je gladovala… Njena majka je živa i zdrava, i kako kaže “hvala bogu daleko” jer ju je od 11. godine terala da živi kod drugih. Ima i trojicu braće, za koje je mislila da im nešto znači, ali je shvatila da ni to nije tako.

Verici ništa ne nedostaje i na selu svega ima. Mnogo voli životinje i volela bi da ima jednu malu farmu, a devojkama koje iz sela beže u grad poručuje da tamo nema ovoga što ima na selu – jede se sve domaće, vidiš domaće životinje, sunce, lepo vreme, zdrav vazduh, priroda… Ona još kaže da se ni po čemu ne razlikuje od drugih devojaka, jer kad ide u grad i ona se sredi, dotera se i našminka.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs