Juče hvalio Đokovića, danas opet provocira – Toni Nadal promenio ploču: “Novak nikada neće biti voljen kao Rafa ili Federer”

|

Toni Nadal je posle jučerašnjeg sjajnog govora za španski El Pais gde je priznao da je Novak Đoković bolji od Rafaela Nadala, danas okrenuo ploču svojim novim izjavama.

Aktuelni trener Feliksa Ože-Alijasima izjavio je da postoji averzija dobrog dela navijača prema Novaku Đokoviću i da zbog toga on nikada neće biti voljen kao Rodžer Federer ili Rafael Nadal.

“Problem je što se Novak pojavio u vreme kada je već bilo uspostavljeno rivalstvo između Federera i Nadala. Ljudi su voleli njihove duele. On je bio novi klinac u ulici, koji je kvario zabavu. Njegovo ponašanje na terenu ume da bude problematično. To su razlozi zbog kojih Novak nikada neće biti voljen kao Rodžer ili Rafa”, izneo je veoma provokativnu tvrdnju Toni Nadal.

On se zatim osvrnuo na Đokovićeve tvrdnje o tome da su “drugi žrtve kada su povređeni, a da on sam folira”.

“Ne treba pamet da se zaključi da se to odnosi na Rafu, jer je on bio jedini povređeni igrač među kandidatima za titulu”, rekao je Toni, zaboravivši da je Karlitos Alkaraz propustio Australijan open upravo zbog povrede.

Međutim, Toni ipak ceni rezultate Đokovića, što je jedina pozitivna stvar koja se mogla “izvući” iz njegovih izjava.

“On je veliki šampion. Uvek smo imali dobar odnos”, priznao je na kraju Toni Nadal.

Izvor: telegraf.rs