Jovana šokirala izjavom: “Čovek koji se smejao mom snu se ukočio” – Nije mogao da ustane dok voditeljka nije uradila jedno

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić više puta je isticala da je na svom putu do cilja imala razna spletke, ali da nije poklekla, i smatra da ju je to dovelo do uspeha. Ona često sebe naziva “kraljicom šera” a sada je otkrila da joj je na putu ka uspehu pomogao svetitelj.

“Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, “zvezde noći” koje su dobijale mesto u jutarnjim programima… Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi… Sveštenik mi je rekao: “Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa”. U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program”, ispričala je Jovana i dodala:

“Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo”, šokirala je voditeljka svojom izjavom.

Izvor: informer.rs